cropped-GGZ-stratum.png

Praktijkinfo

Overleg over zorgverzekeringen met het secretariaat mogelijk.

Jouw verzekering

Kosten

Basis GGZ Stratum levert ongecontracteerde zorg en stuurt de rekening rechtstreeks naar U. U kunt vervolgens zelf de rekening indienen bij uw zorgverzekeraar. Als u een restitutiepolis heeft worden de behandelkosten geheel vergoed, bij een naturapolis gedeeltelijk. Informeer bij uw eigen verzekering wat uw vergoedingspercentage is. De zorgverzekeraar keert het bedrag aan U uit, waarna U de rekening aan ons kunt voldoen. 

U dient er rekening mee te houden dat het verplichte eigen risico door uw zorgverzekeraar in mindering wordt gebracht op uw vergoedingen. In 2024 bedraagt het verplichte eigen risico 385 euro. Het kan natuurlijk ook zijn dat u vrijwillig een groter eigen risico heeft afgesloten. Eventuele kosten zijn dus afhankelijk van de grootte van uw eigen risico en de reeds geconsumeerde zorg op het moment dat uw behandeling gedeclareerd wordt

Contact opnemen met de praktijk

Vragen ? Stuur ons dan een email !

Route en parkeren

U kunt onder het gebouw op het Kennedyplein parkeren, de kosten zijn €2 per 37 minuten.
Een andere mogelijkheid is parkeren aan de Prof. Dr. Dorgelolaan, de kosten van deze parkeerplaats €2 voor het eerste uur, daarna €1,80 per uur. Maximaal €6,50 per dag. Hieronder ziet u de twee parkeerplaatsen op de kaart.

Toch geen behandeling?

Het kan gebeuren dat u na het eerste gesprek toch niet in behandeling komt. Bijvoorbeeld omdat er geen diagnose mogelijk is. Of omdat onze zorg niet bij u past. In dat geval declareren wij bij uw zorgverzekeraar het product 'Onvolledig behandeltraject'. Ook dit wordt doorgaans geheel vergoed, afhankelijk van waar en hoe u verzekerd bent.

Betalingsvoorwaarden bij niet tijdige afmelding

De beroepsvereniging LVVP heeft betalingsvoorwaarden opgesteld. Psycho Expertise B.V. houdt zich aan deze betalingsvoorwaarden. Indien u niet tijdig (uiterlijk 24 uur voor de afgesproken sessie) afzegt, wordt niet het gehele bedrag in rekening gebracht, maar rekenen we € 45 aan, te voldoen voor de volgende sessie. Probeer daarom een te late afmelding te voorkomen.

Zorg buiten de zorgverzekering

Er zijn een aantal behandelingen die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar zoals relatieproblemen, enkelvoudige fobie en aanpassingsstoornissen. Check bij twijfel bij uw zorgverzekeraar of ons secretariaat of uw behandeling onder de verzekerde zorg valt. Kiest u ervoor uw behandeling zelf te betalen, bijvoorbeeld als u geen verwijzing van de huisarts heeft/wenst? Dan ontvangt u direct van ons een rekening. Het tarief bedraagt €95 per gesprek (ca. 50 minuten).